Mange muligheter online

Hvordan lage ditt eget kurs

Visste du at det er fullt mulig å tjene penger på å lære bort ferdigheter du allerede har på nettet? Faktisk finnes det helt egne nettsider som er dedikert til nettopp dette! Man kan lære bort kunnskap, teori og praktiske ferdigheter som for eksempel programmering, eller å bruke tegneprogram. Hvis du vurderer å lage ditt eget nettkurs, kanskje som en måte å tjene litt ekstra på, får du oppskriften her! Slik går du fram:

Finn din nisje

Bruk erfaringen din og det du er spesialisert på, som et grunnlag. Er du flink til å programmere, fotografere eller tegne, kan du lære bort teknikker.

Velg en plattform

Når du vet hva kurset skal handle om, må du velge en plattform å levere det på. Det kan være som blogg, eller via en tjeneste som Udemy eller Skillshare.

Vær spesifikk

La oss si at du lager et kurs innen fotografering. Før du lager kursmaterialet, må du fokusere på ét spesifikt område. For eksempel kan du lage et kurs i landskapsfotografering, eller et som fokuserer på portretter.

Medium

Hvordan du viser kursmaterialet, har mye å si! Skal du dele innholdet via bilder og tekst, eller video? Tenk på hva som er best

Nå er du klar for å lage innholdet, dele det og sette en pris.

Leave a Reply